Toestemming voor het wijzigen van een apotheek ruimte naar bestemming dagbehandeling planbare zorg aan Bernard Leurinkstraat 1 te Losser

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het wijzigen van een apotheek ruimte naar bestemming dagbehandeling planbare zorg aan Bernard Leurinkstraat 1 te Losser.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 22 november 2023 Besluit omgevingsrecht Het college van burgemeester en wethouders van Losser maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht heeft besloten: -Een omgevingsvergunning te verlenen voor het wijzigen van een apotheek ruimte naar bestemming dagbehandeling planbare zorg op het perceel Bernard Leurinkstraat 1, 7581 AR Losser, zaaknummer 23Z02544. Datum bekendmaking 14 november 2023. Tegen een besluit kan een belanghebbende binnen 6 weken na de dag van bekendmaking bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 90, 7580 AB Losser. Naast het indienen van een bezwaarschrift kan bij de voorzieningenrechter bij de Rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Meer informatie hierover vindt u op de website www.rechtspraak.nl.

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 23-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. 06b7fd9b04800c9da0644b6eb80dcee8

Gerelateerde berichten