Aanvraag vergunning voor het bouwen van drie woningen en het aanleggen van een uitrit aan Dorpstraat en Haverkotte te Losser

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het bouwen van drie woningen en het aanleggen van een uitrit aan Dorpstraat en Haverkotte te Losser.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 3 januari 2024 Een aanvraag om omgevingsvergunning is ingediend voor het: -Bouwen van drie woningen en het aanleggen van een uitrit aan de zijde van de Dorpstraat op de hoek van het Haverkotte op het perceel kadastraal bekend gemeente Losser sectie O, nummer 1140, zaaknummer 23Z03494. Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. Tegen een aanvraag om een vergunning kan geen bezwaar worden ingediend. N.B.: Het is mogelijk dat de tekeningen waarop, bij een positieve beslissing, de vergunning wordt verleend afwijken van welke ter inzage liggen.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 4-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. 07f2ed920e32f2749041e8790f9898f2

Gerelateerde berichten