Toestemming voor het afwijken van het bestemmingsplan voor het vestigen van een e-bike verhuurbedrijf aan Smuddeweg 3 te Losser

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het afwijken van het bestemmingsplan voor het vestigen van een e-bike verhuurbedrijf aan Smuddeweg 3 te Losser.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 7 februari 2024 Besluit omgevingsrecht Het college van burgemeester en wethouders van Losser maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht heeft besloten: -Een vergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan voor het vestigen van een e-bike verhuurbedrijf op het perceel Smuddeweg 3, 7581 PN Losser, zaaknummer 23Z03342Datum bekendmaking 31 januari 2024. Tegen een besluit kan een belanghebbende binnen 6 weken na de dag van bekendmaking bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 90, 7580 AB Losser. Naast het indienen van een bezwaarschrift kan bij de voorzieningenrechter bij de Rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Meer informatie hierover vindt u op de website www.rechtspraak.nl.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 8-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. 09b952bd42ba9ba0445b1f37c12dd895

Gerelateerde berichten