gemeente Kampen - instellen 4 parkeerplaatsen als laad en los plaats tussen 7 en 11 uur - Wadloper

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: gemeente Kampen - instellen 4 parkeerplaatsen als laad en los plaats tussen 7 en 11 uur - Wadloper.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgermeester en wethouders van Kampen besluit: •Middels het plaatsen van bord E7 van het RVV 1990 met onderbord 7 t/m 11 uur het reserveren van een parkeergelegenheid bestemd voor het onmiddellijk laden en lossen van goederen op 4 parkeerplaatsen aan de Wadloper ter hoogte van het parkeerterrein Blauwe Engel tussen 7 en 11 uur.   Situatietekening :   Kampen, 14-12-2023 Burgemeester en wethouders, Namens deze,     M. Cuisinier Afdelingshoofd Beleid Fysiek Domein           Mededelingen Bezwaar- of beroepsclausule Bent u het niet eens met dit besluit? In dat geval vragen wij u om eerst telefonisch contact op te nemen. We nemen dan samen met u het besluit door. U kunt hiervoor bellen met mevrouw E. Hulst van de afdeling Beleid Fysiek Domein, telefoonnummer 038 750 1878. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u ook direct na dag van bekendmaking een bezwaarschrift indienen. U kunt daarvoor gebruik maken van het bezwaarformulier op onze website (https://www.kampen.nl/bezwaren-en-klachten/bezwaarschrift-indienen) of u kunt een brief sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. In uw bezwaarschrift legt u uit waarom u het niet eens bent met ons besluit. Daarnaast vermeldt u de volgende gegevens: uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en dagtekening. Zorgt u ervoor dat wij uw bezwaarschrift ontvangen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verstuurd. Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer kunnen behandelen. Meer informatie over de bezwaarprocedure vindt u op onze website.

 

Onderwerp: verkeersbesluit, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 28-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. 3fe385afddccfb3c4a888747576487d4

Gerelateerde berichten