Aanvraag vergunning voor het verbouwen van een vrijstaande woning met dakkapel en plaatsen van PV-panelen (grondopstelling) aan Kruisseltlaan 7 te Losser

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het verbouwen van een vrijstaande woning met dakkapel en plaatsen van PV-panelen (grondopstelling) aan Kruisseltlaan 7 te Losser.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 20 december 2023 Een aanvraag om omgevingsvergunning is ingediend voor het: - Verbouwen van een vrijstaande woning met dakkapel en plaatsen van PV-panelen (grondopstelling) op het perceel Kruisseltlaan 7, 7587 NM Losser, zaaknummer 23Z03365. Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. Tegen een aanvraag om een vergunning kan geen bezwaar worden ingediend. N.B.: Het is mogelijk dat de tekeningen waarop, bij een positieve beslissing, de vergunning wordt verleend afwijken van welke ter inzage liggen.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. 5635827a615b03c708719e6cfc491c27

Gerelateerde berichten