Verlenging beslistermijn voor het verbouwen van een pand naar een afhaal pizzeria aan Gronausestraat 20 te Losser

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlenging beslistermijn voor het verbouwen van een pand naar een afhaal pizzeria aan Gronausestraat 20 te Losser.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 20 december 2023 Verlengen beslistermijn Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Losser maakt bekend dat op grond van artikel 3.9, lid 2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht is besloten voor de volgende aanvraag de beslistermijn te verlengen met een termijn van maximaal zes weken: - Een aanvraag om omgevingsvergunning voor het verbouwen van een pand naar een afhaal pizzeria op het perceel Gronausestraat 20, 7581 CG Losser, zaaknummer 23Z02491. De beslisdatum is verlengd tot uiterlijk 19 januari 2023. Datum bekendmaking 8 december 2023. Bezwaar Tegen dit besluit kan men schriftelijk bezwaar maken bij ons college, Postbus 90, 7580 AB Losser. Dit bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en bevat tenminste - uw naam en adres; - de dagtekening; - een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar. Het bezwaarschrift moet zijn ingediend binnen 6 weken na de dag waarop dit besluit is bekend gemaakt. De datum van bekendmaking is gelijk aan de datum van toezending van het besluit.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. 60a3187d39075bead8e07fd3a0cbca8e

Gerelateerde berichten