Gemeente Losser - Uitbreiden 30km/h zone + instellen voorrangsregeling - op de parkeerplaats aan Hoofdstraat te Overdinkel

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Losser - Uitbreiden 30km/h zone + instellen voorrangsregeling - op de parkeerplaats aan Hoofdstraat te Overdinkel.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Besluit: •Tot het instellen van een maximumsnelheid van 30 km/h op de Hoofdstraat te Overdinkel tussen huisnummer 120 en huisnummer 128, door middel van; -Het verwijderen van de borden A1 (30 km/h-zone) conform bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990; -Het verwijderen van de borden A1 (15 km/h) -Het verwijderen dan de borden G5 (erf) en G6 (einde erf) conform bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990. •Tot het instellen van een voorrangsregeling t.p.v. de parkeerplaats nabij ’t Trefhuus op de Hoofdstraat te Overdinkel d.m.v. het aanbrengen van haaientanden conform het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990. De te verwijderen borden en te plaatsen haaientanden zijn weergegeven op de onderstaande tekening/schets/afbeelding. Situatieschets:

 

Onderwerp: verkeersbesluit, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 23-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. 65e323fa67c5a1056caf095433d073ca

Gerelateerde berichten