Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een tuinoverkapping met plat dak los van de woning, De Oude Visscher 37, 1189WL Amstelveen

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een tuinoverkapping met plat dak los van de woning, De Oude Visscher 37, 1189WL Amstelveen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Amstelveen heeft op 25 januari 2024 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het plaatsen van een tuinoverkapping met plat dak los van de woning op locatie De Oude Visscher 37, 1189WL Amstelveen. Het betreft de volgende activiteit(en): •technische bouwactiviteit De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000233. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat Gemeente Amstelveen u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Reageren op de aanvraag is mogelijk. U kunt een reactie sturen naar gemeente@amstelveen.nl onder vermelding van het zaaknummer. In een later stadium kunt u eventueel een zienswijze, een bezwaarschrift of een beroepschrift indienen. Wanneer een besluit wordt genomen, publiceert de gemeente een nieuw bericht.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 31-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. 819c5becf2842757361faa89fe887c7d

Gerelateerde berichten