Melding voor het realiseren van een voerloods ten behoeve van de opslag van losse grondstoffen/bijproducten/hooi en stro voor het melkvee op de locatie Melkweg 4 Langerak zaaknummer Z-24-437852

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het realiseren van een voerloods ten behoeve van de opslag van losse grondstoffen/bijproducten/hooi en stro voor het melkvee op de locatie Melkweg 4 Langerak zaaknummer Z-24-437852.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Gemeente Molenlanden heeft een melding op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer ontvangen. De melding is gedaan voor het realiseren van een voerloods ten behoeve van de opslag van losse grondstoffen/bijproducten/hooi en stro voor het melkvee op de locatie Melkweg4 te Langerak.   Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een melding wordt bij de gemeente gedaan om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.   Wanneer neemt de gemeente een besluit over de melding van de activiteit? Een melding leidt niet tot een besluit. Tegen deze melding kan geen bezwaar worden ingediend. Deze publicatie betreft slechts een wettelijk verplichte bekendmaking.   Heeft u vragen over de melding van de activiteit? U kunt de melding bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid. Dit kan via het telefoonnummer 078 770 8585.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 23-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. 90c816aeffc04d792a04d7f8c3ba607d

Gerelateerde berichten