A.H.M. Zwijnenberg

A.H.M. Zwijnenberg is een Antiekwinkel gelegen aan Luttermolenweg 19 in Unknown.

Meer informatie over A.H.M. Zwijnenberg in Unknown

Zwijnenberg Antiek is een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in antieke meubelen, oude bouwmaterialen en zandstenen objecten voor in de tuin. Ze maken hun meubels van hergebruikte materialen en hebben vakmensen die hun vak verstaan. Ze bieden prachtige antieke meubels en zandsteen ornamenten aan. De prijs van hun producten hangt af van het formaat en de uitvoering, dus ze nodigen klanten uit om langs te komen in hun showroom in De Lutte voor een gesprek en om inspiratie op te doen. Naast antiek hebben ze ook een mooie collectie grenen meubelen, curiosa, taxidermie en schedels. Ze knappen ook grenen meubelen op en hebben een eigen logerij waar ze de verf van de oude grenen meubelen halen. In hun winkel hebben ze ook woonaccessoires die met de jacht te maken hebben, evenals kunst en brocante. Ze exposeren kunst gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking en hebben een selectie brocante. Ze zullen aanwezig zijn op de Landgoed Twente Fair en Winterträume in Havixbeck. Het bedrijf is gevestigd in De Lutte en ze zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Wil je weten wat A.H.M. Zwijnenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A.H.M. Zwijnenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A.H.M. Zwijnenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A.H.M. Zwijnenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar A.H.M. Zwijnenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A.H.M. Zwijnenberg

Bezoekers bekeken ook