Aannemingsmaatschappij Punt B.V.

Aannemingsmaatschappij Punt B.V. is een Aannemer gelegen aan Ambachtstraat 10 in Unknown.

Meer informatie over Aannemingsmaatschappij Punt B.V. in Unknown

Aannemingsmaatschappij Punt B.V. is een bouwbedrijf met bijna 100 jaar ervaring. Het bedrijf is opgericht in 1927 door aannemer G.B. Punt en is nu in handen van de derde generatie, Tonny en Gert Punt. Ze zijn actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt en bieden diensten aan zoals nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en werkt met een gedreven team van vakbekwame medewerkers. Duurzaamheid is ook belangrijk voor hen en ze gebruiken duurzame materialen en moderne technieken. Aannemingsmaatschappij Punt B.V. is aangesloten bij Bouwend Nederland en BouwGarant en is een erkend Volandis leerbedrijf. Hun contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Aannemingsmaatschappij Punt B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemingsmaatschappij Punt B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemingsmaatschappij Punt B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemingsmaatschappij Punt B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Aannemingsmaatschappij Punt B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemingsmaatschappij Punt B.V.

Bezoekers bekeken ook