Anja's Rijopleiding Overdinkel

Anja's Rijopleiding Overdinkel is een Autorijschool gelegen aan Kerkhofweg 59 in Unknown.

Meer informatie over Anja's Rijopleiding Overdinkel in Unknown

Anja's Rijopleiding is een rijschool uit Overdinkel die rijlessen aanbiedt zonder stress. Ze werken door heel Twente en bieden rijlessen op maat voor verschillende categorieën, zoals bromfiets, auto, motor, aanhanger, taxi en theorie. De instructeurs zijn professioneel en zorgen voor een prettige ervaring. De rijschool heeft 13 jaar ervaring en behoort tot een van de rijscholen met de meest afgelegde examens en het hoogste slagingspercentage in de regio Twente. Ze hebben ook specialiteiten in het lesgeven aan leerlingen met autisme, ADHD, faalangst en rijangst. Daarnaast bieden ze verschillende lespakketten aan en kun je contact met hen opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Anja's Rijopleiding Overdinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anja's Rijopleiding Overdinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anja's Rijopleiding Overdinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anja's Rijopleiding Overdinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Anja's Rijopleiding Overdinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anja’s Rijopleiding Overdinkel

Bezoekers bekeken ook