AV Iphitos trainingscomplex

AV Iphitos trainingscomplex is een Sportschool gelegen aan in Unknown.

Meer informatie over AV Iphitos trainingscomplex in Unknown

Atletiekvereniging Iphitos Losser is al sinds 24 september 1982 een sportieve vereniging in Losser. In 2011 is de vereniging samengegaan met IJsclub Losser en in 2019 kwam Judo Losser erbij. Samen vallen ze onder Stichting MAN en hebben ze een prachtig gebouw kunnen neerzetten aan Nilantspad 3 in Losser. Iphitos biedt een variabele sport met 10 verschillende onderdelen, zoals hardlopen, verspringen, hoogspringen en speerwerpen. Vooral voor pupillen en junioren is er veel te doen. Ze organiseren ook wedstrijden buiten de deur. Daarnaast hebben ze vier verschillende hardloopgroepen, waarbij iedere groep zijn eigen snelheid heeft. Recreatieve en wedstrijdlopers zijn welkom en worden goed begeleid om blessures te voorkomen. Iphitos biedt ook trailrunning, wandelen, core stability training en een G-groep voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Naast de trainingen organiseert de vereniging ook activiteiten zoals de Dinkelloop, Twentse Smokkeltrail en clubkampioenschappen. Op zaterdag 14 oktober was er een clubwedstrijd voor de jeugd waarbij mooie prestaties werden neergezet. Iphitos heeft ook meegedaan aan de RABO ClubSupport en is op de derde plek geëindigd. De vereniging bedankt de Rabobank en iedereen die op hen heeft gestemd. Tot slot is er een Kanjer van de Maand gekozen uit de Road.

Wil je weten wat AV Iphitos trainingscomplex verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AV Iphitos trainingscomplex of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AV Iphitos trainingscomplex? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AV Iphitos trainingscomplex het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar AV Iphitos trainingscomplex reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AV Iphitos trainingscomplex

Bezoekers bekeken ook