B&B de Beekhoek

B&B de Beekhoek is een Bed & Breakfast gelegen aan Glanerbrugstraat 50 in Unknown.

Meer informatie over B&B de Beekhoek in Unknown

Brenda en haar man Roy zijn sinds april 2022 de eigenaren van Bed and Breakfast de Beekhoek. Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, besloten ze een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ze hadden al lang geleden tegen elkaar gezegd dat ze een B&B wilden beginnen zodra de kinderen het huis uit waren. Hoewel hun kinderen nog thuis wonen, is de B&B er al wel. Op dit moment hebben ze 2 kamers beschikbaar en binnenkort komt er nog een derde kamer bij. De B&B is gelegen in het rustige Glane, dichtbij de stad Enschede. De omgeving biedt tal van fiets- en wandelroutes en vanuit de ontbijtzaal kun je zelfs Duitsland zien. Als je van rust houdt, maar ook graag wilt winkelen of uit eten wilt gaan, is B&B de Beekhoek de perfecte plek. Ze bieden ook lunch to go en diner op aanvraag. Je kunt het hele jaar door boeken via verschillende boekingssites of rechtstreeks contact met hen opnemen. De contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat B&B de Beekhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B de Beekhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B de Beekhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B de Beekhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar B&B de Beekhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B de Beekhoek

Bezoekers bekeken ook