Toestemming voor het wijzigen van de voor- en zijgevel en het splitsen van een winkelpland voor detailhandel aan Gronausestraat 20 te Losser

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het wijzigen van de voor- en zijgevel en het splitsen van een winkelpland voor detailhandel aan Gronausestraat 20 te Losser.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 7 februari 2024 Besluit omgevingsrecht Het college van burgemeester en wethouders van Losser maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht heeft besloten: -Een vergunning te verlenen voor het wijzigen van de voor- en zijgevel en het splitsen van een winkelpland voor detailhandel op het perceel Gronausestraat 20, 7581 CG Losser, zaaknummer 23Z03077.Datum bekendmaking 1 februari 2024. Tegen een besluit kan een belanghebbende binnen 6 weken na de dag van bekendmaking bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 90, 7580 AB Losser. Naast het indienen van een bezwaarschrift kan bij de voorzieningenrechter bij de Rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Meer informatie hierover vindt u op de website www.rechtspraak.nl.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 8-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. b10ca856ddc6fa5de06b9ebe9c270d73

Gerelateerde berichten