Bakkerij T Bakhuys

Bakkerij T Bakhuys is een Bakkerij gelegen aan Langenkamp 2 in Unknown.

Meer informatie over Bakkerij T Bakhuys in Unknown

Besteld vóór maandag 30 oktober 14:00, klaar voor afhalen vanaf dinsdag 31 oktober 08:00, klaar voor bezorging vanaf dinsdag 31 oktober 09:00, minimum bezorgbedrag: € 10,00, bezorgtoeslag: € 4,00. In de categorie Desem- en vloerbroden zijn er verschillende opties beschikbaar. Zo is er onder andere het Waldkorn vloerbrood voor € 3,25, het Wit tijgervloerbrood voor € 2,95 en het Rogge volkoren vloerbrood ook voor € 2,95. Verder zijn er nog vele andere varianten zoals het Ruwe bolster vloerbrood, Sesam vloer wit, Wit strengel vloerbrood, Tarwe tijger vloerbrood en Wenersnijder vloerbrood, allemaal voor € 2,80. Daarnaast is er ook nog het Boerenland vloerbrood, Maanzaad vloer wit, Tarwe vloerbrood, Twentseros vloerbrood, Oberländer vloerbrood, Sesam vloer bruin, Casseler vloerbrood en Maanzaad vloer bruin, elk voor € 2,80 tot € 2,90. Verder zijn er nog speciale varianten zoals het Waldkorn noten desembroodje voor € 3,85, het Stokbrood desem voor € 2,30 en het Olijfbrood desem voor € 3,95. Dit alles is te volgen op sociale media.

Wil je weten wat Bakkerij T Bakhuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij T Bakhuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij T Bakhuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij T Bakhuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Bakkerij T Bakhuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij T Bakhuys

Bezoekers bekeken ook