Bakkerij Wantia V.O.F.

Bakkerij Wantia V.O.F. is een Bakkerij gelegen aan Dorpstraat 26 in Unknown.

Meer informatie over Bakkerij Wantia V.O.F. in Unknown

Het Twents Broodhoes is dé plek in Twente voor ambachtelijk gebakken brood en banket. Met vijf vestigingen in de regio bieden ze een breed scala aan specialiteiten, zoals het dungesneden Pinners roggebrood, de feestelijke krentenwegge, het donkere Dinkelstoetje, de vriendelijke Noaberbol, het caloriearme Low-Carb notenbrood, de stoere Oalen Griezen en het unieke Othmar donker meergranenbrood. Alle producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten en dat proef je. Het Twents Broodhoes is trots op zijn Twentse roots en dat is te zien in de vestigingen in Ootmarsum, Oldenzaal en De Lutte. Bestellingen kunnen worden geplaatst via bestellen@twentsbroodhoes.nl.

Wil je weten wat Bakkerij Wantia V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Wantia V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Wantia V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Wantia V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Bakkerij Wantia V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Wantia V.O.F.

Bezoekers bekeken ook