Barbershop Losser

Barbershop Losser is een Kapper gelegen aan Brinkstraat 32 in Unknown.

Meer informatie over Barbershop Losser in Unknown

Barbershop Losser is een barbierszaak gevestigd aan de Brinkstraat 32 in Losser. Ze hebben verschillende openingstijden, waarbij ze op maandag en zondag gesloten zijn. Op dinsdag, woensdag en zaterdag zijn ze open van 10:00 tot 19:00 uur, op donderdag van 10:00 tot 20:00 uur en op vrijdag zelfs tot 21:00 uur. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals een knipbeurt voor €25, het scheren van de baard voor €18, een combinatie van knipbeurt en baard voor €30, en een VIP-behandeling inclusief knipbeurt, baard, warme/koude handdoek en vapozonebehandeling voor €38. Daarnaast bieden ze ook een wasbeurt aan voor €2. Voor contactinformatie kunt u bellen naar 0645506073.

Wil je weten wat Barbershop Losser verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershop Losser of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershop Losser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershop Losser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Barbershop Losser reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbershop Losser

Bezoekers bekeken ook