Vergunning tijdelijk gebruik openbare ruimte voor het plaatsen van een Bouwkeet, Los toilet op de locatie Dubbeldamseweg-Noord 56 te Dordrecht, zaaknummer 2023-169465.

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Vergunning tijdelijk gebruik openbare ruimte voor het plaatsen van een Bouwkeet, Los toilet op de locatie Dubbeldamseweg-Noord 56 te Dordrecht, zaaknummer 2023-169465..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en Wethouders hebben een vergunning op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor het plaatsen van een Bouwkeet, Los toilet op de locatie Dubbeldamseweg-Noord 56 te Dordrecht van 20-11-2023 t/m 26-01-2024. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een vergunning op grond van de APV wordt bij Burgemeester en Wethouders aangevraagd om toestemming te krijgen om een steiger, hoogwerker, telekraan, spieringskraan, hekwerk, bouwkeet, bouwmateriaal, rijplaten, los toilet, opslagcontainer, open en dichte vuilniscontainer of anders te plaatsen op de openbare ruimte. Met dit bericht laten Burgemeester en Wethouders u weten dat er tijdelijk iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent. Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt Burgemeester en Wethouders tot 08 februari 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Bezoek voor de openingstijden en het adres van de gemeente Dordrecht de website www.dordrecht.nl. U kunt de documenten digitaal opvragen via vergunningenapv@dordrecht.nl. Voor andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 14 078. Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat Burgemeester en Wethouders een besluit hebben genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Bestuursrecht (Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam). U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening instellen bij genoemde rechtbank via de website van De Rechtspraak (https://www.rechtspraak.nl/Uw-Situatie/Naar-de-rechter/Rechtszaak-starten). Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 362 6000. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 29-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. bdcbbd79b581252cf38035261ddd668d

Gerelateerde berichten