Beautysalon D-Cares

Beautysalon D-Cares is een Schoonheidssalon gelegen aan Het Egbertink 15 in Unknown.

Meer informatie over Beautysalon D-Cares in Unknown

Bij Beautysalon D-Cares wordt elke behandeling afgestemd op de huid van de klant. Met zorgvuldige behandelingen en natuurlijke producten wordt de huid in optimale conditie gebracht. Alleen het beste is goed genoeg. De eigenaresse van de salon gelooft dat echte schoonheid van binnen zit en dat het mooier maken van mensen zowel van binnen als van buiten ondersteund moet worden. Met passie heeft zij behandelingen samengesteld waarin huidverbetering en ontspanning samenkomen. Klanten worden uitgenodigd voor een droomreis in de wellness salon, waar ze kunnen genieten van hoogwaardige huidverbeterende behandelingen. Acne behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering.

Wil je weten wat Beautysalon D-Cares verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon D-Cares of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon D-Cares? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon D-Cares het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Beautysalon D-Cares reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon D-Cares

Bezoekers bekeken ook