Bed en Breakfast De Hooimoat

Bed en Breakfast De Hooimoat is een Bed & Breakfast gelegen aan Hooimaatweg 2 /A en 2/B in Unknown.

Meer informatie over Bed en Breakfast De Hooimoat in Unknown

De Hooimoat is een accommodatie gelegen aan de Hooimaatweg, een voormalig landweggetje dat nu een doodlopende straat is. De locatie biedt een landelijke omgeving waar gasten kunnen genieten van rust en privacy. Op de website van De Hooimoat kunnen bezoekers een virtuele rondleiding krijgen door de accommodatie, informatie vinden over de bezienswaardigheden in de omgeving en lokale ondernemers ontdekken die samenwerken met De Hooimoat om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voor contactinformatie kan men terecht bij Ilona van Dijk, eigenaar van De Hooimoat, gevestigd op Hooimaatweg 2a in Losser.

Wil je weten wat Bed en Breakfast De Hooimoat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed en Breakfast De Hooimoat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed en Breakfast De Hooimoat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed en Breakfast De Hooimoat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Bed en Breakfast De Hooimoat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed en Breakfast De Hooimoat

Bezoekers bekeken ook