Blokker Losser Losser

Blokker Losser Losser is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Kosterstraat 5 in Unknown.

Meer informatie over Blokker Losser Losser in Unknown

Bij Blokker Kosterstraat Losser vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelbenodigdheden, keukenapparaten en schoonmaakartikelen. Daarnaast hebben ze ook producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel gaan en advies vragen aan de medewerkers, maar je kunt ook online bestellen en je producten thuis laten bezorgen. Verder kun je op de hoogte blijven van folderaanbiedingen en kortingsacties via de social media kanalen van Blokker. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Blokker Losser Losser verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Losser Losser of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Losser Losser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Losser Losser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Blokker Losser Losser reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Losser Losser

Bezoekers bekeken ook