Aanvraag vergunning voor het verbouwen van een agrarisch gebouw tot centrumgebouw en het brandveilig gebruiken hiervan aan Oldenzaalsestraat 135U te Losser

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het verbouwen van een agrarisch gebouw tot centrumgebouw en het brandveilig gebruiken hiervan aan Oldenzaalsestraat 135U te Losser.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Woensdag 29 november 2023 Een aanvraag om omgevingsvergunning is ingediend voor het: -Verbouwen van een agrarisch gebouw tot centrumgebouw en het brandveilig gebruiken hiervan op het perceel Oldenzaalsestraat 135U, 7581 PZ Losser, zaaknummer 23Z03107. Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. Tegen een aanvraag om een vergunning kan geen bezwaar worden ingediend. N.B.: Het is mogelijk dat de tekeningen waarop, bij een positieve beslissing, de vergunning wordt verleend afwijken van welke ter inzage liggen.

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 30-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. c59ad9087866bf3c4deeb144ef4b2303

Gerelateerde berichten