Camperplaats"De Nijenhaer"

Camperplaats"De Nijenhaer" is een Camperplaats gelegen aan Nijenhaerweg 25 in Unknown.

Meer informatie over Camperplaats"De Nijenhaer" in Unknown

Camperplaats "De Nijenhaer" is een ideale plek om te genieten van rust, ruimte en natuur op het Twentse platteland. De camperplaats heeft een verwarmd douche en toiletgebouw in landelijke stijl, met twee douches, twee toiletten, een afwasplaats en een wasmachine. De camperplaats is landelijk gelegen met een fantastisch uitzicht en biedt veel rust. Er zijn veel fiets- en wandelroutes die langs de camperplaats gaan, evenals het fietsknooppunten netwerk en diverse uitgezette routes. De camperplekken zijn ruim en hebben voldoende stroompunten. Daarnaast verkopen ze ambachtelijk boeren roomijs in de receptie. Camperplaats "De Nijenhaer" is het hele jaar geopend en heet je van harte welkom!

Wil je weten wat Camperplaats"De Nijenhaer" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camperplaats"De Nijenhaer" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camperplaats"De Nijenhaer"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camperplaats"De Nijenhaer" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Camperplaats"De Nijenhaer" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camperplaats”De Nijenhaer”

Bezoekers bekeken ook