Camping Sproakstee

Camping Sproakstee is een Kampeerterrein gelegen aan Hanhofweg 10 in Unknown.

Meer informatie over Camping Sproakstee in Unknown

Camping Sproakstee is een mini-camping gelegen in het prachtige Twentse landschap, net buiten De Lutte. De camping heeft 25 kampeerplaatsen en 2 trekkershutten voor 2 personen per hut. Het gebied biedt vele mogelijkheden voor recreatie in de natuur, zowel voor gezinnen als ouderen. Gasten kunnen genieten van de rust en de schoonheid van het glooiende Twentse landschap, en huisdieren zijn ook welkom. Vanaf de camping is er een adembenemend uitzicht over het coulisselandschap. De naam Sproakstee verwijst naar de vergaderplek die vroeger op het erf was, waar vergaderd en recht gesproken werd. Deze oude vergaderplaats is onlangs in ere hersteld, met een kring van veldkeien onder een lindeboom. Voor meer informatie of reserveringen kunnen gasten bellen of het contactformulier op de website invullen. Het is ook mogelijk om eerst een keer te komen kijken, maar dit kan alleen buiten het kampeerseizoen en na het maken van een afspraak. Camping Sproakstee is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Familie Grunder heet gasten van harte welkom op de camping.

Wil je weten wat Camping Sproakstee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Sproakstee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Sproakstee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Sproakstee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Camping Sproakstee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Sproakstee

Bezoekers bekeken ook