Caro Feet Care - Medisch Pedicure

Caro Feet Care - Medisch Pedicure is een Nagelstudio gelegen aan Weidemolen 2 in Unknown.

Meer informatie over Caro Feet Care - Medisch Pedicure in Unknown

Caroline Woeltjes is een medisch pedicure die is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en ingeschreven in het KRP (Kwaliteit Register Pedicure) van ProCert. Bij haar praktijk, Caro Feet Care, biedt ze gewone voetbehandelingen en medische voetbehandelingen aan. Onze voeten worden elke dag zwaar belast en goede voetverzorging is daarom erg belangrijk. Caroline adviseert regelmatige voetverzorging om nare voetproblemen te voorkomen. Daarnaast biedt ze ook speciale medische voetbehandelingen aan voor cliënten die tot een risicogroep behoren, zoals mensen met diabetes of reuma. Caroline maakt gebruik van kwaliteitsproducten zoals Gehwol crèmes en Mavala nagellak. Ze biedt ook de mogelijkheid om cadeaubonnen te kopen of bestellen voor vrienden en familie. De praktijk heeft tijdelijk een klantenstop om de kwaliteit van zorg te bewaken. De openingstijden variëren, maar uitzonderingen zijn mogelijk op afspraak.

Wil je weten wat Caro Feet Care - Medisch Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Caro Feet Care - Medisch Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Caro Feet Care - Medisch Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Caro Feet Care - Medisch Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Caro Feet Care - Medisch Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Caro Feet Care – Medisch Pedicure

Bezoekers bekeken ook