Child Losser BV

Child Losser BV is een Kinderopvangbureau gelegen aan Reekersgaarden 24 in Unknown.

Meer informatie over Child Losser BV in Unknown

Kindcentrum Supertof in De Lutte heeft recentelijk Kinderdagopvang Losser overgenomen. Dit betekent dat Kindcentrum Supertof nu 6 locaties heeft, waarvan 5 in Losser en 1 in Buurse. Het kindcentrum biedt kinderopvang, peuteropvang, voorschoolse en buitenschoolse opvang aan. Ze streven ernaar om kinderen een liefdevolle en prettige omgeving te bieden, waar ze kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. Ze hebben vakkundige medewerkers die samenwerken met kinderen in de jongste groepen (0-4 jaar) om hen voor te bereiden op de basisschool, en in de oudste groepen (4-12 jaar) zorgen ze voor rust en ruimte om te spelen. Kindcentrum Supertof verwelkomt de nieuwe collega's, ouders en kinderen van Kinderdagopvang Losser.

Wil je weten wat Child Losser BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Child Losser BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Child Losser BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Child Losser BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Child Losser BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Child Losser BV

Bezoekers bekeken ook