Chinees Japans restaurant A La Wang

Chinees Japans restaurant A La Wang is een Chinees restaurant gelegen aan Bentheimerstraat 42 in Unknown.

Meer informatie over Chinees Japans restaurant A La Wang in Unknown

Een Chinese ondernemersfamilie uit Amsterdam heeft besloten om naar De Lutte te verhuizen, omdat ze op zoek waren naar een rustiger plek. Ze kwamen het pand tegen via een advertentie en vonden het interessant, hoewel De Lutte 160 kilometer ver weg was. Ze merkten op dat er veel jongeren zijn die sushi lekker vinden, terwijl Indonesisch eten meer populair is bij oudere mensen. Verder zijn er nog verschillende secties op de website zoals een gallerij, menu, locatie en contact informatie. Het restaurant is geopend op vrijdag tot en met zondag en op feestdagen, en biedt een lopend buffet aan.

Wil je weten wat Chinees Japans restaurant A La Wang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Japans restaurant A La Wang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Japans restaurant A La Wang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Japans restaurant A La Wang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Chinees Japans restaurant A La Wang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Japans restaurant A La Wang

Bezoekers bekeken ook