Chocolaterie Van Zutphen

Chocolaterie Van Zutphen is een Chocolaterie gelegen aan Brinkstraat 18 in Unknown.

Meer informatie over Chocolaterie Van Zutphen in Unknown

Chocolaterie Van Zutphen is gespecialiseerd in het ambachtelijk maken van bonbons en chocoladeproducten. Ze gebruiken hiervoor alleen hoogwaardige ingrediënten zoals Callebaut chocolade, roomboter, slagroom, noten en likeuren. Tim en Monique van Zutphen zijn de eigenaren van deze chocolaterie. Ze hebben een assortiment seizoenschocolade waar je voorbeeldfoto's van kunt zien op hun Facebookpagina. De winkel is gevestigd aan de Brinkstraat 18 in Losser en de openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op hun website. Chocolaterie Van Zutphen bestaat al 30 jaar en staat bekend om hun eerlijke en smaakvolle producten.

Wil je weten wat Chocolaterie Van Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chocolaterie Van Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chocolaterie Van Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chocolaterie Van Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Chocolaterie Van Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chocolaterie Van Zutphen

Bezoekers bekeken ook