Aanvraag vergunning voor het bouwen van een laad en los dock aan Boterwijksestraat 3A 5688 HX in Oirschot

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het bouwen van een laad en los dock aan Boterwijksestraat 3A 5688 HX in Oirschot.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Oirschot heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het bouwen van een laad en los dock aan Boterwijksestraat 3A 5688 HX in Oirschot. Het kenmerk van de gemeente voor deze zaak is 082350422. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 28-12-2023 00:00. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk binnen acht weken een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. De aanvraag ligt nu niet ter inzage. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen? Heeft u vragen over vergunningen of meldingen? Stuur dan een e-mail met daarin duidelijk uw vraag naar vergunningen@kempengemeenten.nl. De gemeente neemt dan contact met u op, en maakt zo nodig een afspraak.

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 06-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. d49b0f24cd5c5c0a889b1feec2799a08

Gerelateerde berichten