Damhuis Bestratingen B.V.

Damhuis Bestratingen B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Broekhoekweg 46-48 in Unknown.

Meer informatie over Damhuis Bestratingen B.V. in Unknown

Hoveniers en Bestratingsbedrijf J.A. Damhuis is een bedrijf dat gevestigd is in Losser en bestaat sinds 2006. Het bedrijf is opgericht en wordt geleid door J.A. (Jack) Damhuis. Ze hebben al vele tuinen succesvol aangelegd en onderhouden, evenals fraaie bestratingen aangebracht voor verschillende opdrachtgevers. Naast tuinaanleg en bestrating, bieden ze ook diensten aan zoals het bouwen van schuttingen en vlonders, en het herstellen van beschoeiingen. Ze bieden vrijblijvend advies en offertes aan en streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Het bedrijf is actief in Enschede, Losser en omgeving.

Wil je weten wat Damhuis Bestratingen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Damhuis Bestratingen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Damhuis Bestratingen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Damhuis Bestratingen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Damhuis Bestratingen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Damhuis Bestratingen B.V.

Bezoekers bekeken ook