De Broodbode Losser

De Broodbode Losser is een gelegen aan Kerkstraat 14 in Unknown.

Meer informatie over De Broodbode Losser in Unknown

Bij de Broodbode kun je genieten van de lekkerste huisgemaakte broodjes, waaronder de weekspecial Pulled Chicken met srirachamayonaise, taugé en gebakken uitjes voor €6,50. Je kunt de broodjes bestellen en laten bezorgen als je voor 11 uur bestelt. Naast broodjes zijn er ook salades, zoetigheden en gezonde smoothies verkrijgbaar. De Broodbode heeft 11 vestigingen verdeeld over 7 steden in Oost-Nederland. Als cadeautip kun je een lunchbon van de Broodbode geven, die bij alle vestigingen te gebruiken is. Op de nieuwe kaart staat ook de Coco Mango Smoothie, een fris fruitige smoothie met mango, kokos, sinaasappel en yoghurt. De Broodbode staat voor homemade kwaliteit en maakt alles op authentieke wijze zelf, zelfs het brood. Ze gebruiken het beste meel en bakken het brood in een steenoven. Kortom, bij de Broodbode vind je de lekkerste lunch met huisgemaakt brood!

Wil je weten wat De Broodbode Losser verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Broodbode Losser of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Broodbode Losser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Broodbode Losser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar De Broodbode Losser reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Broodbode Losser

Bezoekers bekeken ook