De GildeHof

De GildeHof is een Cadeauwinkel gelegen aan Oldenzaalsestraat 134 in Unknown.

Meer informatie over De GildeHof in Unknown

GildeHof LosserHof is verhuisd naar een nieuw gebouw genaamd 'de Hoek' op het terrein. In de cadeauwinkel worden kunst en ambachtelijke artikelen verkocht, gemaakt in eigen ateliers. Ze verkopen producten van verschillende locaties van De Twentse Zorgcentra, evenals producten van andere instellingen. Daarnaast is er een kunstuitleen verbonden aan GildeHof. Met de donkere dagen in aantocht is het tijd om weer gezellig kaarsen aan te steken, en GildeHof biedt kaarsen in verschillende kleuren en vormen aan. Elk cadeau in GildeHof in Oldenzaal en op LosserHof wordt voorzien van een handgemaakt label. Verder zijn er ook paddestoel- en denneappelkaarsen verkrijgbaar. GildeHof heeft ook een 'Shop in Shop' bij Tourist Info in Oldenzaal die elke dag geopend is. Het telefoonnummer is 0541 514023. GildeHof LosserHof is te bereiken op 088 430 6350 of 088 430 6337.

Wil je weten wat De GildeHof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De GildeHof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De GildeHof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De GildeHof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar De GildeHof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De GildeHof

Bezoekers bekeken ook