De Hoofdzaak Van Taimi & Pascal

De Hoofdzaak Van Taimi & Pascal is een Kapper gelegen aan De Brink 8 in Unknown.

Meer informatie over De Hoofdzaak Van Taimi & Pascal in Unknown

De Hoofdzaak is een kapsalon in Losser en omstreken. Ze werken met een klein team van ervaren kappers die regelmatig getraind worden om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Bij De Hoofdzaak heeft u altijd dezelfde kapper of kapster, zodat ze uw wensen goed kunnen begrijpen. U kunt langskomen om te zien hoe ze werken en direct een afspraak maken. Ze zijn gesloten van 22 augustus tot en met 4 september vanwege vakantie. Daarnaast zijn er openingstijden voor click&collect deze week. Het team van De Hoofdzaak wil iedereen bedanken voor de steun en wenst iedereen fijne feestdagen. Ze werken met REDKEN producten en zijn een erkend REDKEN ambassadeur. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 053-5383111.

Wil je weten wat De Hoofdzaak Van Taimi & Pascal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hoofdzaak Van Taimi & Pascal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hoofdzaak Van Taimi & Pascal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hoofdzaak Van Taimi & Pascal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar De Hoofdzaak Van Taimi & Pascal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hoofdzaak Van Taimi & Pascal

Bezoekers bekeken ook