Dé Kringloop

Dé Kringloop is een Kringloopwinkel gelegen aan De Pol 43 in Unknown.

Meer informatie over Dé Kringloop in Unknown

De Kringloop is een kringloopwinkel van 1200 m2 die gevestigd is in het Ketelhuis in Losser. De winkel heeft een unieke uitstraling en werkt voor lokale goede doelen. Ze werken met vrijwilligers en de opbrengst gaat naar projecten van verenigingen en stichtingen binnen de gemeente Losser. Deze projecten moeten werkzaam zijn op sociaal, cultureel of maatschappelijk gebied en de aanvraag moet per e-mail worden ingediend met de benodigde bijlagen. Het Ketelhuisfonds, opgericht door Stichting de Kringloop, beoordeelt de aanvragen en beslist over toekenning. De bijdragen die worden toegekend zijn voorlopig en worden uitbetaald na het overleggen van bewijsstukken. Als er binnen een jaar geen bewijsstukken worden ingediend, wordt de toekenning ingetrokken. In 2022 heeft het Ketelhuisfonds bijgedragen aan verschillende goede doelen, zoals het Trefhuus Overdinkel, Stichting Lutterzand en Revenge Overdinkel.

Wil je weten wat Dé Kringloop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dé Kringloop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dé Kringloop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dé Kringloop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Dé Kringloop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dé Kringloop

Bezoekers bekeken ook