De Lutte

De Lutte is een Kinderopvang gelegen aan Spechtstraat 11 in Unknown.

Meer informatie over De Lutte in Unknown

Gastouder Linds is een kleinschalige kinderopvang in De Lutte die flexibiliteit, een huiselijke sfeer en een-op-een contact biedt. Belinda, de gastouder, is gediplomeerd en geregistreerd en is gestart met haar eigen kinderopvang in 2017. Ze woont vlakbij een mooie en veilige speeltuin en bos, waardoor het een geweldige plek is voor kinderen om te spelen en ontdekken. Gastouderopvang Linds staat voor een veilig thuis en biedt kleinschalige kinderopvang waarbij de huiselijke sfeer, flexibiliteit en het een-op-een contact met de kinderen centraal staan. Daarnaast biedt Linds ook oppasdiensten op bruiloften/partijen en avondjes uit, waarbij activiteiten, spelletjes en speelgoed zijn inbegrepen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Gastouder Linds via info@gastouderlinds.nl of telefonisch op (06)20526213. De kinderopvang is open van maandag t/m vrijdag van 6:00 tot 19:00 uur en op zaterdag op afspraak.

Wil je weten wat De Lutte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lutte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lutte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lutte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar De Lutte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lutte

Bezoekers bekeken ook