De Sport Fabrik

De Sport Fabrik is een Sportschool gelegen aan Smitsbreeweg 8 in Unknown.

Meer informatie over De Sport Fabrik in Unknown

De Sport Fabrik is de leukste sportschool van Losser en biedt een gezellige sfeer en persoonlijke begeleiding. De sportschool is 18 uur per dag, 7 dagen per week open en heeft meer dan 35 groepslessen per week. Sporten zorgt voor een verbeterde fitheid, conditie en spierkracht, en verkleint het risico op aandoeningen zoals hart- en vaatziekten en obesitas. Daarnaast helpt sporten bij het afvallen en het opbouwen van spiermassa. De Sport Fabrik biedt ook faciliteiten zoals sauna en zonnebanken, en heeft een gebruiksvriendelijke app voor het boeken van groepslessen en bijhouden van resultaten. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of trainingsniveau.

Wil je weten wat De Sport Fabrik verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Sport Fabrik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Sport Fabrik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Sport Fabrik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar De Sport Fabrik reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Sport Fabrik

Bezoekers bekeken ook