DIJK59

DIJK59 is een Restaurant gelegen aan Denekamperdijk 59 in Unknown.

Meer informatie over DIJK59 in Unknown

Er zijn twee huizen waar je lekker kunt eten, bij u.. én bij ons!! In dit restaurant in Losser, Twente, kun je genieten van een ontspannen en fijne tijd met lekker eten en drinken. Het restaurant is in 2019 volledig verbouwd en biedt een gezellige ambiance. Het is gelegen in een prachtige omgeving waar je kunt wandelen en fietsen. Daarnaast is Dijk59 ook een veel gevraagde eventlocatie, waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Het restaurant beschikt over terrassen en een speeltuin voor kinderen. Reserveren wordt aangeraden, vooral in de zomer wanneer het terras vol kan zijn. Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag, maar voor speciale gelegenheden zijn ze wel beschikbaar.

Wil je weten wat DIJK59 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DIJK59 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DIJK59? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DIJK59 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar DIJK59 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DIJK59

Bezoekers bekeken ook