DINK Kinderfysio

DINK Kinderfysio is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Beuningerstraat 63 in Unknown.

Meer informatie over DINK Kinderfysio in Unknown

Kinderen kunnen baat hebben bij kinderfysiotherapie wanneer hun motorische en zintuiglijke ontwikkeling trager of anders verloopt dan gebruikelijk. DINK Kinderfysio kijkt samen met ouders, leerkrachten en andere vakdisciplines naar mogelijke oorzaken en oplossingen. Het doel van kinderfysiotherapie is het vergroten van zelfvertrouwen, inzicht geven in het bewegend functioneren en het ontwikkelen van betere motorische vaardigheden. DINK Kinderfysio is er voor kinderen van 0 tot 18 jaar en werkt samen met andere deskundigen waar nodig. Het programma van DINK richt zich op motorische ontwikkeling en het tot stand brengen van positieve interacties. Het team van DINK Kinderfysio bestaat uit gedreven professionals die verder kijken dan alleen hun eigen vakgebied. Ze specialiseren zich als kinderfysiotherapeut en kunnen ook vragen beantwoorden rondom het gedrag van het kind of problemen in opvoeding. Ze kijken naar de ontwikkeling van het kind door middel van beweging en brengen interactie op het niveau van het kind tot stand. Het team bestaat uit meerdere kinderfysiotherapeuten, een docent bewegingsonderwijs en motorisch remedial teacher, een psychomotorisch therapeut en een kinderfysiotherapeut in opleiding. DINK Kinderfysio brengt graag iets in beweging en wil kinderen en ouders een stapje verder brengen.

Wil je weten wat DINK Kinderfysio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DINK Kinderfysio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DINK Kinderfysio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DINK Kinderfysio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar DINK Kinderfysio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DINK Kinderfysio

Bezoekers bekeken ook