E. van der Lek, huisarts

E. van der Lek, huisarts is een Huisarts gelegen aan Lutterstraat 2a in Unknown.

Meer informatie over E. van der Lek, huisarts in Unknown

Huisartspraktijk E. van der Lek is geopend van 08:00-12:00 uur en 13:30-17:00 uur op werkdagen. De praktijk is telefonisch bereikbaar op het nummer 053-5387171. Bij acute levensbedreigende situaties tijdens kantooruren kan het alarmnummer 053-5383552 worden gebeld. Na 17:00 uur en in het weekend kan er voor spoed gebeld worden met de Spoedpost in Enschede op het nummer 088 555 11 88. Spreekuren vinden alleen plaats na telefonisch contact en huisbezoeken zijn beperkt mogelijk na overleg. De huisartsenpraktijk neemt geen nieuwe patiënten aan, tenzij het gaat om familieleden uit hetzelfde gezin. De praktijk is NHG-geaccrediteerd.

Wil je weten wat E. van der Lek, huisarts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van E. van der Lek, huisarts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij E. van der Lek, huisarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je E. van der Lek, huisarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar E. van der Lek, huisarts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. E. van der Lek, huisarts

Bezoekers bekeken ook