Aanvraag vergunning tijdelijk gebruik openbare ruimte voor het plaatsen van een hekwerk, bouwkeet, open vuilniscontainer, los toilet en open restcontainer op de locatie Holwardastraat 2 t/m 32 (laagbouw) en 34 t/m 84 (hoogbouw) te Dordrecht, vanaf 2 april t/m 20 december 2024, zaaknummer 2024-0024524

DeLossergids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning tijdelijk gebruik openbare ruimte voor het plaatsen van een hekwerk, bouwkeet, open vuilniscontainer, los toilet en open restcontainer op de locatie Holwardastraat 2 t/m 32 (laagbouw) en 34 t/m 84 (hoogbouw) te Dordrecht, vanaf 2 april t/m 20 december 2024, zaaknummer 2024-0024524.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Gemeente Dordrecht heeft een aanvraag voor een APV vergunning ontvangen. De APV vergunning is aangevraagd voor een hekwerk, bouwkeet, open vuilniscontainer, los toilet en open restcontainer op de locatie Holwardastraat 2 t/m 32 (laagbouw) en 34 t/m 84 (hoogbouw) te Dordrecht. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een APV vergunning wordt bij de Gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om een steiger, hoogwerker, telekraan, spieringskraan, hekwerk, bouwkeet, bouwmateriaal, rijplaten, los toilet, opslagcontainer, open en dichte vuilniscontainer of anders te plaatsen op de openbare ruimte. Met dit bericht laten Burgemeester en Wethouders u weten dat er tijdelijk iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de APV vergunning? Waarschijnlijk neemt de gemeente voor 28 april 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de APV vergunning. Als de gemeente van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de APV vergunning die de gemeente van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen over de aanvraag van de APV vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de APV vergunning bekijken en hierover vragen stellen. U kunt de documenten digitaal opvragen via vergunningenapv@dordrecht.nl. Voor andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 14 078, de naam van de gemeente dient vervolgens te worden ingesproken.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLossergids.nl op 12-3-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Losser, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLossergids.nl
Redactie deLossergids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Losser
  2. e41d2002b42e0a796f4bda37b0816200

Gerelateerde berichten