Erve Iemhorst B&B, melktap, boerderijwinkel

Erve Iemhorst B&B, melktap, boerderijwinkel is een Bed & Breakfast gelegen aan Ravenhorsterweg 3A in Unknown.

Meer informatie over Erve Iemhorst B&B, melktap, boerderijwinkel in Unknown

Welkom bij Erve Iemhorst! Op deze boerderij in het buitengebied van Losser kunt u heerlijk ontspannen en genieten van rust, ruimte, frisse lucht en lekker eten. Het erf grenst aan natuurgebied de Zandbergen, waar u kunt wandelen in de bossen. Ook zijn er veel mogelijkheden om te wandelen en fietsen (knooppuntenroutes). Fietsen zijn te huur. De boerderij ligt op 500 meter afstand van het dorp Losser, waar leuke restaurants en winkels te vinden zijn. De Bed & Breakfast kamers bevinden zich aan de zijkant van de woonboerderij en hebben een eigen entree, ruime badkamer, apart toilet, zitje, tv en keukenblokje. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd. Daarnaast is er het 'Dinkelhuisje', een volledig ingericht vakantieverblijf met 2 slaapkamers, badkamer, keuken met vaatwasser en prachtig uitzicht op de rivier de Dinkel en de weilanden. Voor kinderen is er genoeg te beleven op de boerderij. Er is ook een melktap en boerderijwinkel waar u verse melk, kaas, rundvlees, eieren, varkensvlees, aardappelen, jam, thee en nog veel meer kunt kopen. De openingstijden van de melktap zijn elke dag van 8:00 tot 20:00 uur en de winkel is geopend op vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot.

Wil je weten wat Erve Iemhorst B&B, melktap, boerderijwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erve Iemhorst B&B, melktap, boerderijwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erve Iemhorst B&B, melktap, boerderijwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erve Iemhorst B&B, melktap, boerderijwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Erve Iemhorst B&B, melktap, boerderijwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erve Iemhorst B&B, melktap, boerderijwinkel

Bezoekers bekeken ook