Final Plastics

Final Plastics is een Kunststofproductiebedrijf gelegen aan De Zoeker Esch 5 in Unknown.

Meer informatie over Final Plastics in Unknown

Welkom bij Final Plastics, een bedrijf met een moderne fabriek waar 40 mensen werken in een 3-ploegendienst. Ze maken unieke technische, industriële en huishoudelijke producten, evenals boilers en sanitaire producten. Sinds de oprichting in 1977 hebben ze meer dan 1200 matrijzen in eigen beheer gebouwd en beschikken ze over ruim 30 moderne computergestuurde spuitgietmachines. Deze machines kunnen seriegroottes van 100 tot meer dan één miljoen stuks produceren. Ze verwerken de meest voorkomende technische kunststof materialen en bulkmaterialen. Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar bij Final Plastics.

Wil je weten wat Final Plastics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Final Plastics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Final Plastics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Final Plastics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Final Plastics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Final Plastics

Bezoekers bekeken ook