FITclinic Losser

FITclinic Losser is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Gronausestraat 129 in Unknown.

Meer informatie over FITclinic Losser in Unknown

Bij fysiotherapie FITclinic staat het motto 'samen beter' centraal. Het is belangrijk dat de patiënt zich thuis voelt, zodat er samen aan herstel gewerkt kan worden. FITclinic werkt intensief samen met de naaste omgeving, andere zorgverleners en medisch specialisten. De praktijken bevinden zich voornamelijk in gezondheidscentra, wat zorgt voor korte communicatielijnen en makkelijke doorverwijzingen. FITclinic biedt ook kinderfysiotherapie, waarbij kinderen in een fijne omgeving samenwerken met andere kindertherapeuten. De praktijken bevinden zich in Enschede, de Lutte, Losser en Oldenzaal. Daarnaast biedt FITclinic ook behandelingen voor stuitklachten en is er een bekkenfysiotherapeut aanwezig voor nieuwe behandelmogelijkheden. Kwaliteit staat voorop en de fysiotherapeuten blijven zich ontwikkelen. De vergoeding voor fysiotherapie is afhankelijk van de zorgverzekering en er is altijd mogelijkheid tot navraag bij de zorgverzekeraar.

Wil je weten wat FITclinic Losser verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FITclinic Losser of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FITclinic Losser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FITclinic Losser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar FITclinic Losser reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FITclinic Losser

Bezoekers bekeken ook