Fitpartner Benelux B.V.

Fitpartner Benelux B.V. is een Fitnesswinkel gelegen aan Het Boerrigter 12 in Unknown.

Meer informatie over Fitpartner Benelux B.V. in Unknown

Fitpartner is een Duitse leverancier op het gebied van gezondheid, vitaliteit en sport. Ze bieden een uitgebreid assortiment van producten en diensten van Europese topmerken die in West-Europa ontworpen en geproduceerd worden. Hun kernwaarden zijn klanttevredenheid, bereikbaarheid en kwaliteit. Fitpartner bedient fitnessstudio's, fysiopraktijken en start-ups. Ze streven naar de hoogst mogelijke standaarden en hebben showrooms waar klanten hun producten kunnen bekijken. Ze zijn de distributeur voor miha bodytec in de Benelux en hebben verschillende bezoek/showroom adressen. Klanten kunnen contact opnemen via pke@miha-bodytec.nl of 0653384300.

Wil je weten wat Fitpartner Benelux B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitpartner Benelux B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitpartner Benelux B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitpartner Benelux B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Fitpartner Benelux B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitpartner Benelux B.V.

Bezoekers bekeken ook