Frenque Interiors BV

Frenque Interiors BV is een Woonwinkel gelegen aan Nijverheidstraat 11 in Unknown.

Meer informatie over Frenque Interiors BV in Unknown

Bij Frenque hebben ze een ruime en unieke collectie meubelen in verschillende stijlen. Samen met jou kunnen ze de ideale woonkamer samenstellen. Ze hebben ook een unieke One of a Kind collectie die ze zelf verzamelen in binnen- en buitenland. Deze collectie bestaat uit unieke meubelen en accessoires die je nergens anders kunt vinden. Hiermee kun je karakter in je huis brengen en je interieur een boost geven. Frenque laat zich inspireren door buitenlandse reizen en combineert de lokale sfeer met de huidige trends in hun collectie.

Wil je weten wat Frenque Interiors BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frenque Interiors BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frenque Interiors BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frenque Interiors BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Frenque Interiors BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frenque Interiors BV

Bezoekers bekeken ook