Fysio Motion Losser

Fysio Motion Losser is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Industriestraat 8 in Unknown.

Meer informatie over Fysio Motion Losser in Unknown

Fysio Motion Losser biedt fysiotherapie in Losser aan waarbij ze op een persoonlijke en positieve manier samenwerken aan het herstel van de patiënt. De fysiotherapeut gelooft dat beweging essentieel is voor herstel en ziet bewegen als een medicijn. Met deze werkwijze zet de fysiotherapeut de patiënt in zijn kracht en werken ze samen aan het herstel. Het zorgaanbod omvat onder andere het aanleren van een optimale houding, behandeling van pijn in gewrichten en spier- en peesklachten. De behandelingen zijn altijd 1-op-1 om persoonlijke aandacht en begeleiding te waarborgen. De praktijk is momenteel gesloten, maar is op werkdagen tijdens reguliere kantoortijden telefonisch bereikbaar voor vragen of het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Fysio Motion Losser verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Motion Losser of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Motion Losser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Motion Losser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Fysio Motion Losser reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Motion Losser

Bezoekers bekeken ook