Fysiotherapie Overdinkel

Fysiotherapie Overdinkel is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Prins Bernhardstraat 4 in Unknown.

Meer informatie over Fysiotherapie Overdinkel in Unknown

Fysiotherapie Overdinkel is een praktijk gevestigd aan de Prins Bernhardstraat 4 in Overdinkel. Het team bestaat uit twee fysiotherapeuten, Bas Deterink en Martin Fokke. Naast fysiotherapie bieden zij ook andere behandelingen aan, zoals Manuele Therapie, Medical Taping, Marsman en Claudicatio. Het is niet nodig om een verwijzing van de huisarts te hebben om een afspraak te maken. De contactgegevens van de praktijk zijn te vinden op hun website. Graag zien zij u binnenkort in de praktijk.

Wil je weten wat Fysiotherapie Overdinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Overdinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Overdinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Overdinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Fysiotherapie Overdinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Overdinkel

Bezoekers bekeken ook