Fysiotherapie Welhuis & Rikhof

Fysiotherapie Welhuis & Rikhof is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Oldenzaalsestraat 71A in Unknown.

Meer informatie over Fysiotherapie Welhuis & Rikhof in Unknown

Fysiotherapiepraktijk Welhuis & Rikhof biedt diverse specialismen aan om klachten aan het bewegingsapparaat te behandelen. Zo gebruiken ze musculoskeletale echografie om aandoeningen in kaart te brengen, bieden ze handtherapie voor klachten aan de hand en behandelen ze schouderklachten als onderdeel van het Schouder Netwerk Twente. Daarnaast bieden ze ook geriatrie fysiotherapie voor ouderen, manuele therapie voor de wervelkolom, en algemene fysiotherapie. De praktijk streeft ernaar om de dienstverlening aan te passen aan de behoeften van de klant en werkt met hooggekwalificeerd personeel. Ze zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie en hebben contracten met alle zorgverzekeraars behalve 'Zorg en Zekerheid'.

Wil je weten wat Fysiotherapie Welhuis & Rikhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Welhuis & Rikhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Welhuis & Rikhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Welhuis & Rikhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Fysiotherapie Welhuis & Rikhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Welhuis & Rikhof

Bezoekers bekeken ook