Geologie Museum Losser

Geologie Museum Losser is een Museum gelegen aan Roberinkstraat 3 in Unknown.

Meer informatie over Geologie Museum Losser in Unknown

In het Geologie Museum in Losser zijn er verschillende evenementen gepland, zoals de Boerenmarkt die verplaatst is naar zondag 17 december. Het museum is ook op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het catalogiseren van de collectie, projecten rondom de geologie van Losser en het begeleiden van bezoekers en groepen. De werkgroep komt elke dinsdagavond bijeen in het museum en de activiteiten vinden overdag plaats. Als je geïnteresseerd bent, kun je het contactformulier invullen. Het correspondentieadres van de Stichting het Staringsmonument Losser is hetzelfde als het adres van het Geologie Museum. Het museum heeft gratis entree en is op woensdagochtend en de laatste zaterdag van de maand geopend.

Wil je weten wat Geologie Museum Losser verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geologie Museum Losser of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geologie Museum Losser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geologie Museum Losser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Losser. Opzoek naar Geologie Museum Losser reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geologie Museum Losser

Bezoekers bekeken ook